Author Topic: Issues With the New Forum/Site  (Read 187 times)

Matt

  • Administrator
  • Jr. Member
  • *****
  • Posts: 89
    • View Profile
Issues With the New Forum/Site
« on: March 13, 2017, 07:30:46 PM »
Post anything that you think is broken or doesn't seem to be right. As a note, I know that none of the links on the site homepage work. I haven't uploaded anything else.

Chrill

  • Global Moderator
  • Sr. Member
  • *****
  • Posts: 289
    • View Profile
Re: Issues With the New Forum/Site
« Reply #1 on: March 22, 2017, 07:53:06 AM »
I have noticed that even though I select to be logged in, I always have to log in when opening this page.
2008 - Runner-Up
2009 - 4th
2013 - Champion
2014 - 3rd

Matt

  • Administrator
  • Jr. Member
  • *****
  • Posts: 89
    • View Profile
Re: Issues With the New Forum/Site
« Reply #2 on: March 22, 2017, 08:15:03 PM »
Are you still going to the mf1fantasy.com address? Go to minardif1.com/forum instead and that shouldn't happen.

Chrill

  • Global Moderator
  • Sr. Member
  • *****
  • Posts: 289
    • View Profile
Re: Issues With the New Forum/Site
« Reply #3 on: March 23, 2017, 05:05:52 AM »
I definitely go to the /forum/ page, so that shouldnt be the issue.

This only happens on my laptop though. Which is a Mac. Which is shit.
2008 - Runner-Up
2009 - 4th
2013 - Champion
2014 - 3rd

Matt

  • Administrator
  • Jr. Member
  • *****
  • Posts: 89
    • View Profile
Re: Issues With the New Forum/Site
« Reply #4 on: March 23, 2017, 06:46:29 AM »
It does matter which domain you're using though. You'll still get here through mf1fantasy.com/forum, but you'll have to sign in every time. If that's not the problem then it's probably your browser or settings because I just installed this forum and I stay signed in.

Chrill

  • Global Moderator
  • Sr. Member
  • *****
  • Posts: 289
    • View Profile
Re: Issues With the New Forum/Site
« Reply #5 on: March 23, 2017, 01:44:54 PM »
Well, I *am* using the right address  :P
2008 - Runner-Up
2009 - 4th
2013 - Champion
2014 - 3rd

Chrill

  • Global Moderator
  • Sr. Member
  • *****
  • Posts: 289
    • View Profile
Re: Issues With the New Forum/Site
« Reply #6 on: March 29, 2017, 01:44:13 PM »
On front page, I press "Mark Forums Read" and I get this error:

An Error Has Occurred!

Unable to verify referring url. Please go back and try again.

I'm now not on a silly Mac, I am using my home computer.
2008 - Runner-Up
2009 - 4th
2013 - Champion
2014 - 3rd